Amnesty groep
Wandel voor vrijheid
 Route vanuit Gemert naar Bevrijdende Vleugels
 
Update: Op Bevrijdingsdag hebben 30 deelnemers vanuit Gemert en Mariahout gewandeld naar museum Bevrijdende Vleugels in Best. Dankzij het mooie wandelweer kunnen we terugkijken op een gezellige en waardevolle tocht. Er is tevens een mooi bedrag opgehaald voor het werk van Amnesty. Samen met de opbrengst uit Eindhoven is de tussenstand €974.
Op Youtube is een filmje van de aankomst bij het museum te zien, en een extra filmpje van Abide With Me, gespeeld door Jan Geerts op de doedelzak.
Hieronder enkele foto's van de tocht van Gemert naar Best.
Alle wandelaars en vrijwilligers enorm bedankt!

Aa4 scaled

Aa5 scaled

Vertrek scaled

 Mariahout scaled

 

 

 

 

 

 

 

 

 Bos scaled

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Vanuit Gemert vertrekken we vanaf het Velt-gebouw, Hopveld 21, om 7.30 uur. We lopen gezamenlijk via Beek en Donk, Mariahout en Son en Breugel naar het museum toe, waar de verwachte aankomsttijd rond 12.30 uur is. Er is ook de mogelijkheid om in Mariahout aan de tocht te beginnen. De koffiestop is bij kwekerij van Duijnhoven, Bosven 2b, vertrektijd hier is 10 uur.

Route vanuit Gemert op Routeyou

Route Gemert Best scaled

Wil je niet in een groep lopen? Tot 9 uur is er iemand bij de start aanwezig om je op weg te helpen. Vanuit Mariahout kun je tot 11.30 uur vertrekken.

Bij aankomst in het museum liggen groetenkaarten klaar die kunnen worden verstuurd naar gewetens- of politieke gevangenen. Er is er gelegenheid om koffie te drinken in het nabijgelegen restaurant 't Boshuijs. Je kunt hier ook voor een evt lunch terecht.

Doneren kan contant en digitaal

Meer informatie en aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Gemert) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.(Mariahout)

Heerlijck Hopveld