Amnesty groep
Wandel voor vrijheid

Wandeling van Gemert naar Den Bosch (37 km) op vrijdag 5 mei 2023

Download de route op routeyou.com

Op bevrijdingsdag, 5 mei, vertrekken we om 5.30 uur vanuit het clubgebouw van WSV Zuth aan de Hoef 22 voor een wandeling van ruim 37 km naar Den Bosch. We lopen door voornamelijk landelijk gebied naar Veghel en dan naar de Kildonkse Molen bij Heeswijk-Dinther. Hier is een pauzemoment met koffie en thee. Je kunt hier naar keuze ook stoppen of beginnen met de wandeling. Vanaf de molen lopen we naar Den Bosch, en volgen we voor een groot deel het riviertje de Aa, over voornamelijk onverharde (gras)paden. Met een gemiddelde wandelsnelheid van 4.5 km/uur komen we tussen 13.30 en 14 uur bij het bevrijdingsfestival aan. Wil je ergens anders beginnen of eindigen met de wandeling? Geen probleem, laat ons dan even weten vanaf welk punt je mee wilt lopen, dan kun je onderweg aansluiten.

Belangrijk: Wil je mee gaan wandelen? Meld je dan alsjeblieft aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met vermelding van naam en tel.nr.

Route en tijdschema, bij benadering:

KildonkseMolen scaled5.30 uur vertrek Gemert, vanaf het clubgebouw van wandelsportvereniging Zuth, De Hoef 22

7.30 uur passage Keldonk

8.30 uur passage Veghel

9.45 uur Startplaats/finishplaats/tussenstop bij Kildonkse molen, Kildonkseweg 4, Heeswijk-Dinther. (zie foto)

10.15 uur vertrek vanaf Kildonkse molen

12 uur passage Middelrode

13 uur passage Poeldonk

14 uur aankomst bij Bevrijdingsfestival, Pettelaarse Schans, Den Bosch

De route is te bekijken en te downloaden op routeyou.com                                                                                                                   

 

Sponsorwandeltocht

We willen in de eerste plaats natuurlijk dat je veel plezier beleeft aan de tocht en geniet van de vrijheid, de natuur en elkaar. Maar het is ook een sponsorwandeltocht en we willen graag een mooi bedrag ophalen voor de ondersteuning van Amnesty International. Je kunt je donatie doen bij de start van de wandeling of digitaal, op een speciale actiepagina. Wil je een mooi bedrag bij elkaar lopen? Op de actiepagina kun je ook sponsors werven en benaderen.

Vervoer van en naar de etappeplaatsen regelen de wandelaars zelf. Er is een pendeldienst tussen de Pettelaarse Schans en het Centraal station in Den Bosch.

Voor meer info en aanmelden kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gemert DenBosch scaled