Amnesty groep
Wandel voor vrijheid

Routes 2024

Er zijn op dit moment vier tochten bekend. Alle tochten worden op zondag 5 mei gelopen.

- Vanuit Eindhoven: Een tocht van 17 km vanaf het Centraal Station via het Dommeldal en de Sonse bossen. De start is bij de "Flying Pins", John F Kennedylaan 2. Vertrek vanaf 9 uur, verwachte aankomst rond 12.30 uur.  Er is vanuit Eindhoven ook de mogelijkheid om naar Bevrijdende Vleugels te fietsen. Vertrek om 10.30 uur vanaf de Flying Pins. Meer info bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Vanuit Gemert: Een tocht van 22 km door het Brabantse platteland, via Beek en Donk, Mariahout en Son en Breugel. De start is bij het Velt-gebouw, Hopveld 21, Gemert. Je kunt hier starten tussen 7.30 en 9 uur, om 7.30 uur vertrekt een groepje om gezamenlijk naar het museum te wandelen, verwachte aankomst rond 12.30 uur. Meer info bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Vanuit Ulft: Een rondwandeling van 5.5 of 11 km rondom Ulft. Start tussen 10 en 12 uur bij DRU Industriepark, Huttenweg 24, Ulft. Meer info bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Vanuit Wezep: Een tocht van 5 km rondom Wezep. Start vanaf 14 uur bij het gebouw van de Van Limburg Stirumband, de Zeuven Heuvels 20 in Wezep, Meer info en aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Peace scaled