Sponsorloop Vught - Gemert - Eindhoven

Eindhoven

Eindhoven

 

Logo4

Een klein groepje wandelaars heeft op een zonnige 8 mei meegewandeld door het Dommeldal, twee sportieve mensen hebben de Joe Mann route van 22 km gelopen. Er is 170 euro opgehaald voor het werk van Amnesty, en handtekeningen tegen de oorlog in Oekraine.

 

Op zondag 8 mei kun je ook in Eindhoven meedoen met een ‘Wandel voor Vrijheid’. We vertrekken gezamenlijk om 10.00 uur en het startpunt en het eindpunt is bij de Italiëlaan 137, 5632TD Woensel-Noord (OV: met Hermes bus 4).

 

Het is een mooie wandelroute van ruim een uur door het Dommel Dal en aansluitend is er koffie/thee met iets lekkers. Er is gelegenheid om een petitie van Amnesty voor Oekraïne te tekenen.

 

Het is een sponsorwandeltocht dus je kunt je laten sponsoren via Amnesty en uiteraard staat bij het vertrekpunt een collectebus van Amnesty International voor een vrijwillige gift.

 

Om te weten hoe druk het met de wandeling gaat worden, hierbij het verzoek om je van te voren op te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., uiterlijk op 5 mei 2022.

 

Kun je niet zo lang wachten? Er zijn verschillende mooie wandelroutes in de buurt van Eindhoven die als thema oorlog en vrede hebben.

 

De Joe Mann-wandeling heeft een afstand van 22 km en gaat door het Dommeldal en de bossen tussen Best en Son en Breugel.

 

De Mars van de Vrijheid gaat van Eindhoven via Nuenen en Stiphout naar Gemert. De tocht komt langs enkele oorlogsmonumenten en andere gedenkplaatsen. Tussen Eindhoven en Gemert is een goede busdienst.

 

 

 

 

  • Laatste wijziging 15 mei 2022.